Office Depot söker IT-tekniker First Line

Stockholm
Ansök senast 2021-05-28

Office Depot är en av världens största leverantörer av kontorsvaror. Med vårt unika helhetserbjudande av kontorsvaror och tjänster är vi kontorets One Stop Shop vilket ger våra kunder ett enklare kontorsliv. Försäljningen i Sverige sker via vårt butiksnät, regionsäljare, webshop och kundcenter.

Office Depot Svenska AB har nyligen migrerat från och tagit över infrastruktur från vårt moderbolag Office Depot i Europa, och behöver därför utöka vår IT avdelning. Vi söker nu sig som vill jobba som supporttekniker First Line! 

Om rollen;

I rollen som supporttekniker hos Office depot ansvarar du främst för att erbjuda teknisk support till företagets anställda i Sverige, kontor, butiker och lager. Dina arbetsuppgifter innebär huvudsakligen lokal IT-support, där ärendena kommer in från slutanvändarna via ärendehantering, telefon eller direktkontakt.

Du felsöker, löser olika behörighets- och kontohanteringsfrågor samt hanterar ärenden kopplat till applikationer och system som Office 365, AD, ERP, CRM, BI, POS, Web, telefoni, integrationer samt hårdvara.

Du installerar datorer och applikationer, konfigurerar och anpassar hård- och mjukvara samt genomför felsökning vid behov. Du hanterar även nybeställningar av hårdvara som datorer, telefoner och tillbehör, samt hanterar onboarding för nyanställda. Du sköter även om teknik i våra konferensrum.

Om dig;

·       Stort intresse för IT och teknik

·       Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

·       Goda kunskaper i PC, Windows 7 & 10.

·       Meriterande med kunskaper i Office 365 och nätverk

·       Meriterande att ha jobbat i IT Helpdesk

 

Vi söker dig som är serviceminded, har ett stort intresse för IT & teknik, och vill utvecklas. Vi ser att du är självgående och sätter ett stort värde i att leverera kvalitativ support till medarbetarna. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och du förstår vikten av struktur och ordning i ditt arbete. Vidare är du prestigelös har en god kommunikativ förmåga och bidrar till en bra stämning.

Vi erbjuder:

Du erbjuds en plats i en flexibel och prestigelös organisation, som präglas av en stark teamkänsla och högt engagemang – där din kompetens kommer att göra skillnad. Vi befinner oss just nu i en spännande förändringsresa och det är därför viktigt att du trivs i en föränderlig miljö där det ständigt händer nya saker!

Övrigt;

Du ingår i företagets interna IT-avdelning som idag består av fem personer med placering i på huvudkontoret i Solna.

Tjänsten omfattar heltid.

Frågor och ansökan:

Vid frågor om tjänsten går det bra att vända sig till:

IT-chef Christer Molander på christer.molander@officedepot.se

Intervjuer kommer att ske löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan senaste den 28 maj 2021.

Kontaktperson

Christer Molander

christer.molander@officedepot.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %