Spontanansökan Butik

Stockholm

Office Depot befinner sig i en spännande förändringsresa och vi söker därför efter dig som är driven och engagerad med en vilja att utvecklas. Brinner du även för försäljning, att möta kunder och att kunna exponera varor på ett bra sätt? Då är du kanske vår framtida butiksmedarbetare! Här kan du skicka in en spontanansökan för framtida roller hos oss inom vårt retailområde, vi ser gärna att du i din ansökan berättar för oss i vilken del av Sverige du är intresserad av att arbeta. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som butiksmedarbetare kommer du att vara en del i den dagliga driften i våra butiker och i ett nära samarbete med kollegor och butikschefen arbeta mot tydligt uppsatta mål. Ett stort intresse för försäljning och att skapa goda, långsiktiga relationer med våra kunder är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Arbetet innebär bland annat:

·       Försäljning med ett kundbemötande i toppklass 

·       Varubeställning

·       Upplock och exponering av produkter

·       Skyltning och prismärkning

·       Inventeringsarbete

·       Administrativt arbete

Vi söker dig som har:

·       En positiv och engagerad attityd i mötet med kunder

·       Stor teamkänsla - tillsammans med dina kollegor jobba mot gemensamma mål

·       Intresset av att ge god kundservice - alltid ge det lilla extra när det gäller service och bemötande

·       Stort eget driv - får saker att hända

Du bör även vara resultatinriktad - en ”doer” som trivs i en händelserik miljö samt flexibel – då det ofta händer många saker samtidigt som ska hanteras. Som person måste du även vara ansvarstagande och kunna fatta kloka beslut för kunden utifrån våra riktlinjer.

Då Office Depot är ett internationellt företag och vårt koncernspråk är engelska, är det viktigt att du är känner dig bekväm i engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder:

Vi kan erbjuda dig ett jobb i ett spännande internationellt företag med korta beslutsvägar och en trevlig atmosfär. I våra butiker har vi en öppen dialog och lyssnar på dina förslag och synpunkter hur vi kan förändra och förbättra för att öka servicen och försäljningen till våra kunder. Hos oss får du möjligheten att jobba med trevliga och positiva kollegor.

Om Office Depot

Office Depot Svenska AB är ett av Sveriges ledande kontorsvaruföretag med försäljning via butiker, Internet samt direktförsäljning. Bolaget har totalt en omsättning på drygt 1 miljard SEK och ca 300 medarbetare.

Varumärket Office Depot grundades 1986 i USA och finns i mer än 50 länder. Office Depot Svenska AB är en del av Office Depot Europa som sedan 1 januari 2017 ägs av det tyska Investmentbolaget Aurelius.

Frågor och ansökan

Då detta är en annons för framtida roller sker urval löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till oss via mail se-jobb@officedepot.eu

Kontaktperson

Johanna Axencrantz

johanna.axencrantz@officedepot.se

0723687350

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp din dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 50 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %