Butikschef till Office Depot i Täby

Stockholm
Ansök senast: 2023-10-07

Vi erbjuder en arbetsplats där affärerna aldrig står still. Exponering, kampanjer, teamwork och service på toppnivå ligger oss varmt om hjärtat och som det värdestyrda bolag vi är siktar vi alltid lite högre och lite längre. Vårt löfte är att förenkla vardagen för våra kunder, och det ser vi till att uppfylla. Har du ett brinnande intresse, precis som vi, för service och kundrelationer och älskar att underlätta för kunder på deras olika arbetsplatser och hemmiljöer? Har du intresse av att arbeta i ett av världens ledande kontorsserviceföretag? Du kanske även älskar att se medarbetare och kollegor axla uppgifter och utvecklas individuellt och tillsammans i att finna de bästa lösningarna när det kommer till goda affärer och kundrelationer? Försöker du också nå lite längre och lite högre med det du åtar dig?

Om du har svarat JA på ovan, vill vi rekommendera dig att söka vår vakanta tjänst som butikschef till vår butik i Täby redan idag. Tjänsten omfattar 100% med start enligt överenskommelse.

 

Tjänsten som butikschef

I rollen som butikschef hos oss i Täby kommer du att ansvara för en butik när det gäller allt från budget, inköp, planering och utformning av kampanjer och produktexponering samt personalansvar. Du kommer att få utforma och genomföra kundevenemang i butiken och att coacha dina medarbetare till bästa kundbemötande och ökande omsättning.

I butikschefsrollen kommer du att leda medarbetare och fördela arbetsuppgifterna i butiken så att budgeterad försäljning och resultat uppnås, samt att förväntad kundservice nås avseende kvalitet, kostnader och ledtid. Du kommer att arbeta med att kontinuerligt se till att förbättra verksamheten, identifiera styrkor och utvecklingsområden, upprätta och implementera handlingsplaner samt säkerställa en god försäljningsutveckling för butiken. Det är viktigt att du kan visa på ett tydligt ledarskap och med bra kommunikation inom avdelningen uppmuntra till engagemang och delaktighet samt fokusera medarbetarnas kompetenser. Som ledare ska du också säkerställa att företagets policys och rutiner följs samt att arbetsrättsliga lagar och regler efterlevs.

Butiken och teamet som du ansvarar för ska ge mycket god service till företagets lokala och centrala kunder. I din roll ingår även att genomföra viss proaktiv bearbetning inom upptagningsområdet både mot nya och befintliga kunder. Du kommer också att bidra aktivt i arbetet med förbättringar av olika aktiviteter, program och projekt som bedrivs inom företaget. Butiken i Täby har öppet måndag till fredag kl. 08.00-19.00 och lördag kl. 10.00-15. Rollen rapporterar till Regional Manager för Stockholm/Norr.


Kvalifikationer

Du behöver ha minst gymnasieutbildning. Du behöver ha arbetslivserfarenhet som butikschef/ arbetsledare i butik med personalansvar. Du är erfaren och kompetent inom Visual Merchandising.


Personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper i denna tjänst kommer vara avgörande för hur du kommer trivas och lyckas hos oss. Vi söker dig som har bra förståelse och perspektiv för helheten i kundupplevelser samt hur vi kan ge rekommendationer och konsultation och finna lösningar. Vi ser att du har ett brinnande intresse för försäljning och för att driva människor framåt. Det är viktigt att du är flexibel och att du gillar att vara en del i ett företag i förändring. Vidare är du en person som trivs i en miljö där det ständigt händer saker och du triggas av att vara i ett företag som befinner sig i förändring.

 • Väl dokumenterad ledarförmåga och erfarenhet av att utveckla medarbetare
 • Stark personlig drivkraft och målmedvetenhet
 • Struktur och ordningssinne
 • Gedigen erfarenhet av direkt och proaktiv försäljning
 • Tränat öga för exponering och optimering i butik
 • Kreativ och lösningsorienterad

 

Om oss

Office Depot Svenska AB är idag ett av Sveriges ledande kontorsvaruföretag med försäljning via vår rikstäckande säljkår, online och via våra butiker från Umeå i norr till Malmö i söder. Vi vill vara det självklara valet hos kunder och samtidigt bidra till ett enklare, bättre och mer hållbart arbetsliv genom vårt heltäckande utbud av kontorsvaror och kontorstjänster. Vi levererar till rätt plats, i rätt tid och till rätt pris. Våra kunder ska veta att vi alltid löser det som behövs till kontoret!

Varumärket Office Depot grundades i USA 1986 och har funnits i Sverige sedan 2008. Office Depot i Sverige har sitt huvudkontor i Solna och centrallager i Strängnäs. Vi omsätter knappt en miljard svenska kronor och har 260 medarbetare som präglas av att skapa kundupplevelser i toppklass med en passion för det vi gör, ödmjukhet i vår kommunikation samt en medvetenhet i att alla beslut syftar till att leverera ett mer hållbart arbetsliv, varje dag. För den som söker mer information om oss hänvisar till vår hemsida, länk här.


Att ansöka

Ansökan sker digitalt via vår hemsida. Urval, intervjuer och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag den 7 oktober 2023. Varmt välkommen med din ansökan!


Vi ber rekryterare att ej göra sig besvär.

Kontaktperson

Frida Ek

frida.ek@officedepot.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %