Lagerchef till Office Depot Centrallager i Strängnäs

Strängnäs

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad där ansvarig rekryterare Hanna Wide (hanna.wide@randstad.se) gärna svarar på dina frågor. Urval kommer att påbörjas vecka 33.


Tjänsten som Lagerchef

Vill du ta din karriär som lagerchef till nästa nivå? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Office Depot Centrallager i Strängnäs söker en engagerad och driven lagerchef som kommer att vara ansvarig för att leda och utveckla vårt framgångsrika lager. 

Som lagerchef kommer du att spela en nyckelroll i att säkerställa att vår verksamhet fungerar smidigt och effektivt varje dag. Med budgetansvar för lageranläggningen i Strängnäs förväntas du jobba aktivt för en kostnadseffektiv resursplanering och en kontinuerlig utveckling av teknik och processflöden för att nå kostnadsfördelar. Lika viktigt är fokus på en bra kundupplevelse, d.v.s. att samtliga beställda produkter levereras i förväntad tid och utan kvalitetsbrister. För att kunna arbeta systematiskt med dessa utmaningar krävs att du tillsammans med teamet identifierar och rapporterar lämpliga nyckeltal som löpande följs upp. Som totalansvarig för anläggningen läggs också stor vikt på dina ledarskapskvaliteter. Du har ett ansvar att utbilda, utmana och utveckla din personal samt identifiera och hantera eventuella kompetensbrister. Office Depot har ett pågående ledarskapsprogram som alla chefer ingår i och där även du kommer ingå. I programmet ingår även att vara en god förebild för bolaget och att leva upp till bolagets uttalade värderingar och beteenden.”

För att vara framgångsrik i denna roll som lagerchef krävs det att du är målinriktad och har ett starkt eget driv. Vi ser också att du är självgående och kan sätta din egen agenda. Det är viktigt att du tar initiativ och tar kontakt med andra för att samarbeta och driva projekt framåt. Att ha en välorganiserad administrativ plats är också viktigt för att hålla ordning och reda i verksamheten. 

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats där vi alltid strävar efter att ta affärerna till nästa nivå. Som ett värderingsstyrt företag strävar vi alltid efter att överträffa förväntningarna och förenkla vardagen för våra kunder. Om du delar vårt brinnande intresse för service och kundrelationer, och älskar att hjälpa kunder på olika arbetsplatser, kan du ha en spännande framtid hos oss.  

 

Kvalifikationer

För att vara framgångsrik i rollen som lagerchef ser vi att du har:

 • Gymnasial utbildning
 • Några års erfarenhet av en liknande roll 
 • Tidigare arbetat i ledande befattning
 • Tidigare arbetat med schemaläggning
 • Tidigare arbetat med projektledning
 • Svenska, flytande tal och skrift
 • Engelska, flytande tal och skrift

 Vi ser det även som meriterande om du har: 

 • Eftergymnasial utbildning inom relevant område 
 • Kompetens att utbilda och certifiera medarbetare 

 

Ansvarsområden

Utöver det operativa driftansvaret är du även ansvarig för att långsiktigt påverka och förbättra förutsättningarna för fortsatt effektiv lagerdrift hos Office Depot i takt med att affären ständigt utvecklas och förändras. Här ingår ansvar för att identifiera behov och ta fram underlag för beslut i investering i ny teknik, större förändringar i processflöde och/eller egna lokalen, utveckla effektiva rutiner för exempelvis cross-docking.

Anläggning är ISO 9001 certifierad och Office Depot har registrerade hållbarhetsmål via SBTI. I lagerchefsrollen ingår ansvar för att genomföra kvalitets- och hållbarhetsaktiviteter i samråd med Office Depots övergripande Kvalitets- och Hållbarhetschef”.

 

Utbildning

 • Gymnasieutbildning

 

Om Office Depot

Office Depot Svenska AB är idag ett av Sveriges ledande kontorsvaruföretag med försäljning via vår rikstäckande säljkår, online och via våra butiker från Umeå i norr till Malmö i söder. Vi vill vara det självklara valet hos kunder och samtidigt bidra till ett enklare, bättre och mer hållbart arbetsliv genom vårt heltäckande utbud av kontorsvaror och kontorstjänster. Vi levererar till rätt plats, i rätt tid och till rätt pris. Våra kunder ska veta att vi alltid löser det som behövs till kontoret! Varumärket Office Depot grundades i USA 1986 och har funnits i Sverige sedan 2008. Office Depot i Sverige har sitt huvudkontor i Solna och centrallager i Strängnäs. Vi omsätter knappt en miljard svenska kronor och har 260 medarbetare som präglas av att skapa kundupplevelser i toppklass med en passion för det vi gör, ödmjukhet i vår kommunikation samt en medvetenhet i att alla beslut syftar till att leverera ett mer hållbart arbetsliv, varje dag. För den som söker mer information om oss hänvisar till vår hemsida, länk här.

Vi arbetar med ett kompetensbaserat urval. Om du uppfyller kriterierna ovan blir första steget i processen att genomföra två tester; ett problemlösningstest (Matrigma) och ett personlighetstest (MAP). Därefter gör vi ett första urval för att gå vidare till intervju. Vi jobbar med löpande urval, ansök därför så snart som möjligt då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 


Lycka till!

Kontaktperson

Ida Lantz

ida.lantz@officedepot.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %